fbpx

Specialgolv

Specialgolv- ge hemmet en unik känsla

Ibland blir vi tillfrågade om vi har möjlighet att hjälpa till att bygga golv som är allt annat än alldagliga. Vi hjälper gärna er att få till den där unika känslan av ett hem med golv utöver det vanliga, faktum är att vi länge hjälpt människor att ta fram unika golv och mönster vid önskemål.

Ingenting är omöjligt

De snyggaste golven kräver ofta längre tid att lägga och kräver en del förberedelser. Vår ambitionsnivå är att ta fram ett golv som matchar med era önskemål, oavsett hur omöjlig den verkar. Har ni en dröm om ett specifikt mönster eller en typ av golv av mer unik karaktär, tveka inte att höra av er så ser vi om det är möjligt att uppfylla. Vi har ett eget snickeri där vi kan ta fram nästintill alla tänkbara mönster. Vi har genom åren lyckats med betydligt mer än vad man skulle tro.

Vårt tillvägagångssätt

Oavsett om det är en gammal bild i ett tidningsreportage eller om ni har en handgjord skiss av ett golv så är det vad som behövs för att vi ska kunna lägga det.

Varje projekt startar med en besiktning av miljön för att få en bild av förutsättningarna, därefter går vi igenom era önskemål. Vår kompetens går långt och vi har under årens lopp lagt många specialanpassade golv utifrån önskemål. Ring oss eller fyll i kontaktformuläret så berättar vi mer!

Stjärnparkett
Skärmavbild 2021-11-03 kl. 13.56.00