fbpx

Reparationer

Golvreparation - renovera golvet istället för att lägga nytt!

Vill du flytta en vägg men oroar dig för att behöva byta ut dina befintliga golv? Har du upptäckt märken från golvplacerade krukor eller har golvet utsatts för fukt? Oroa dig inte, vi hjälper till att reparera, i många fall utan att behöva byta ut det befintliga golvet.

Flytta en vägg

När man flyttar en vägg eller bygger ut ett rum blir golvet snabbt en fråga att hantera. Faktum är att det är fullt möjligt att bygga vidare på ett befintligt golv och därefter anpassa tillbyggnationen - på så vis kommer man inte kunna upptäcka att det lagts vid olika tidspunkter. Vi har egen verkstad där vi kan ta fram nya golvstavar i alla mått och träslag dels för att byta ut skadade stavar men också i de fall där ett gammalt golv ska byggas ut.

Hantera repor och punktskador

Golvreparation är högst aktuellt i de fall där golvet har skadats på olika sätt. Springor kan spacklas, mindre fuktfläckar kan åtgärdas och skadade stavar kan bytas ut. Ofta räcker det med att bara genomföra punktinsatser vilket innebär att du inte behöver byta ut hela golvet, kontakta oss så hjälper vi dig till den bästa lösningen, eller fyll i dina uppgifter så ringer vi upp!