fbpx

Golvslipning

Golvslipning

Att slipa golv istället för att lägga nytt är ett smart sätt att förnya rummet utan att behöva byta ut de befintliga golven. Med golvslipning Stockholm kan man få bort fula repor, ytskador eller solblekning och därmed återskapa den ursprungliga snygga golvytan samtidigt som man kan passa på att skifta färg.

Ett vackert golv är grunden som hela heminredningen vilar på. Men tidens tand sätter tydliga spår på alla golv. Golvytor slits ner av naturliga orsaker. I de flesta fall går det att behandla, men tids nog krävs det att man slipar ner ytan för att få bort de värsta skavankerna och lyfta golvet till nyskick.

Golvslipning

 

Fördelar med att slipa golv

Det positiva är att massiva trägolv kan slipas ner och bli som nya igen, faktum är att även svåra punktskador kan lagas i många fall. Dilemmat är att det är svårt att göra själv och få det att bli snyggt. Med oss går arbetet fort och minimerar besvär, beroende på miljö kan vi i vissa fall slipa dammfritt för att förenkla isolering och minimera flytt av befintligt möblemang.

Vår metod steg för steg

  • Besiktning av golven och genomgång av material
  • Diskussion om era önskemål om resultat
  • Tidsuppskattning och offert
  • Slipning
  • Eventuell behandling

Mer än 30 års erfarenhet

Vi har hjälpt privatpersoner och företag med golvrelaterade tjänster i över 30 år. Om ni planerar att slipa golv och undrar hur ett upplägg skulle kunna se ut, kontakta oss så kommer vi ut på en besiktning. Det går också bra att fylla i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig inom kort!