fbpx

Skeppsgolv

Skeppsgolv - snyggt och med känsla av havet

Skeppsgolv eller skeppsparkett, förr ofta kallat tiljegolv, är en mycket stilig golvtyp som består av nåtade plankor. Golvtypen kombineras med fördel i marina miljöer eller i våtrum där man vill få till en unik känsla. Skeppsgolv har sin historia i miljöer som utsätts för mycket väte och är ett mycket bra val i exempelvis badrum och kök tack vare sin höga tolerans mot fukt.

Vart kan man lägga skeppsgolv?

Skeppsgolv går att lägga in överallt där man vill uppnå en sober, marin miljö. Kontor, vardagsrum, hallar, kök, offentliga lokaler och badrum är alla miljöer som skulle kunna lyftas med ett snyggt skeppsgolv. Kombinerat med en väl utförd behandling man man sticka ut från mängden med trä som badrumsgolv när alla andra har golv av plast eller klinker.

Det är till och med möjligt att lägga utomhus, förutsatt att vattenavrinningen sker på ett bra sätt. Tänk på att skötsel och underhåll kräver lite arbete, samt att man inte använder kemikalier som kan förstöra träet. Avtorkningszoner är viktiga, både inom och utomhus. Ett äkta skeppsgolv är ett genuint hantverk som skall läggas in och behandlas av företag som har kunskap om trä och ytbehandlingar. Genom åren har vi hjälpt såväl privatpersoner som företag att lägga in skeppsgolv inomhus och utomhus. Resultatet blir lika snyggt varje gång.

Vår metod

Vi börjar varje projekt med att komma ut till er för en besiktning där vi bekantar oss med varandra och går igenom era önskemål, därefter fastställer vi tillsammans detaljerna, lägger vi upp en tidsplan och fastställer kostnaden. Först när alla bitar fallit på plats startar vi arbetet. Resultatet blir lika bra varje gång. Kontakta oss för mer information!