Trägolv

Klassisk mönstrad stavparkett & stjärnparkett

Massiva trägolv av äkta stavparkett och stjärnparkett i vackra mönster skapar en unik känsla till ert hem. Rätt trägolv till rätt pris höjer både helhetsintrycket och värdet på ert hus, det håller i en evighet och blir bara vackrare med åren.

Hos Parkett Design hittar ni ett brett utbud av vackra trägolv i form av stavparkett och stjärnparkett. Tack vare vårt gedigna kontaktnät kan vi erbjuda trägolv av hög kvalité till bra priser.

Massiva trägolv av stavparkett

Stavparkett kan läggas i en mängd olika mönster och det vanligaste förekommande mönstret är det klassiska fiskbensmönstret med fris.

Massiva trägolv av stavparkett behöver behandlas. Men i gengäld för det arbete som läggs ner får ni ett väldigt vackert golv. Parkett Design erbjuder en mängd massiva och kvalitativa trägolv av stavparkett till rätt priser.

Stjärnparkett – Vackra trägolv smälter in i sin omgivning

Er stjärnparkett är en otroligt viktig och vacker inredningsdetalj. Ett snyggt massivt trägolv av stjärnparkett skänker ett stilfullt och klassiskt intryck till hela hemmet. I hemmet ska stjärnparkett i stort sett betraktas som en möbel och bör vara den sista bygginredningen som monteras innan inflyttning.

Kontakta gärna oss på Parkett Design om ni har några frågor om våra trägolv, tjänster eller priser!

Parkettstav

Tilja

Skeppsgolv

Mosaikparkett

Vi erbjuder massiva trägolv i följande träslag:

Lamellparkett

Lamellparkett är den vanligaste typen av trägolv i Sverige. Den består av flera skikt varav det översta är ett slitskikt i ädelträ. Dessa golv läggs ofta flytande.

Mer om lamellparkett…